18. janvārī startēja „Gada kāzas”! 0

Trešdiena, 17 jan 2018, 10:50 Versija drukāšanai

18. janvārī startēja „Gada kāzas”!
Ziema Daugavpilī un Daugavpils novadā vairāku gadu garumā ir ieguvusi īpašu iezīmi: ziemā sākas ļoti jautrs pēc savas būtības pavasara projekts „Gada kāzas”, kurš popularizē un pastiprina ģimenes vērtības.


Televīzija DAUTKOM, laikraksts „СЕЙЧАС”, ziņu portāls www.grani.lv, klubs TAMIDEJA, restorāns VESMA, ar Daugavpils pilsētas domes, Daugavpils novada domes, Daugavpils pilsētas Dzimtsarakstu nodaļas un Daugavpils novada Dzimtsarakstu nodaļas atbalstu pasludina konkursa ‘’Gada kāzas 2017” sākumu.

 

-Šis konkurss, pirmkārt, ir brīnišķīgs ar to, ka pāriem ir iespēja atkal pārdzīvot spilgtas kāzu emocijas, savas dzīves vislaimīgākos mirkļus un padalīties ar emocijām ar citiem. Es novēlu visiem veiksmi! Un atcerieties – galvenais ir nevis uzvara, bet dalības prieks - stāsta Daugavpils pilsētas Dzimtsarakstu nodaļas vadītāja Inese Eisāne.

 

Tātad uzmanību!

 

Konkursā „Gada kāzas 2017” aicinām piedalīties jaunās ģimenes, kas savas laulības noslēdza Daugavpils pilsētas, vai Daugavpils novada Dzimtsarakstu nodaļā, Daugavpils vai Daugavpils novada jebkuras konfesijas lūgšanas namā, kā arī citu pilsētu Dzimtsarakstu nodaļās un lūgšanas namos laika periodā no 01.01.2017 līdz 31.12.2017.

 

Lai pieteikties konkursam, ir nepieciešams aizpildīt pieteikuma anketu (pdf) vai anketu (doc), jāiesniedz viena fotogrāfija un kāzu svinību video prezentācija (video vai slaidu veidā). Anketu var aizpildīt gan latviešu gan krievu valodā, taču vārdu un uzvārdu ir jāraksta tāpat, kā ir rakstīts pasē, lai izvairītos no pārpratumiem.

 

Visi konkursa materiāli tiek pieņemti no 2018. gada 18. janvāra līdz 23. februārim. Anketām jābūt elektroniskā veidā, tās ir jāsūta uz adresi: konkurs@grani.lv. Lejuplādēt pieteikuma anketu var portālā www.grani.lv sadaļā „Gada kāzas”.

 

Pievērsiet uzmanību fotogrāfiju un videoklipu tehniskajām prasībām(tās ir detalizēti aprakstītas Konkursa nolikumā, kas arī ir publicēts www.grani.lv portālā). Informācijas tālruni: 65433595, 65431542. Izdrukāta fotogrāfija ir nepieciešama izstādei VĒSMA restorānā.

 

Pēc tam, kad jūsu pieteikuma anketa būs saņemta, jums tiks atsūtīta atbilde par to, vai jūsu materiāli atbilst konkursa prasībām.

 

Kad tiks pabeigta pieteikumu iesniegšana, no 2018. gada 1. marta līdz 20. aprīlim televīzijā DAUTKOM un portālā www.grani.lv notiks video prezentāciju translācija, bet VĒSMA restorānā (Rīgas iela 49) būs konkursantu fotogrāfiju izstāde.

 

Šajā laikā ikviens var nobalsot par dalībniekiem: SMS balsošana DAUTKOM televīzijā un portālā www.grani.lv ir maksas (0,15 eiro), sociālajos tīklos var balsot bezmaksas un restorānā VĒSMA apmeklētāji arī var nobalsot bezmaksas, ierakstot favorītu uz papīra kartīti. Ņemiet vērā, ka tehnisku iemeslu dēļ, tāpat kā pagājušajā gadā, SMS-balsošanā nevar piedalīties ārzemes tīklu operatori. Šie operatori nevar garantēt pakalpojuma kvalitāti, tādejādi konkursa organizatoriem nav iespējas precīzi reģistrēt saņemtos ziņojumus. Starprezultātu apkopošana tiks veikta ik pēc divām nedēļām žūrijas locekļu klātbūtnē VĒSMA restorānā. Rezultāti tiks publicēti www.grani.lv portālā.

 

Svētdien, 6. maijā, plkst. 15:00 Vienības nama koncertzālē notiks nobeiguma balle, kurā tiks aicināti VISI dalībnieki.

 

SMS-balsošana, sociālo tīklu un restorānā VĒSMA balsošana noteiks 15 labākos pārus. Tad žūrija, kuras sastāvā būs kāzu industrijas jomas speciālisti, konkursa organizatoru pārstāvji un sponsori vērtēs pārus. Visi pāri nonāks vienādā „nulles” pozīcijā. No pāriem žūrija ar atklātās balsošanas palīdzību izvēlēsies piecus pārus-uzvarētājus. Pārējie 10 pāri iegūst sesto vietu.

 

Žūrijas sēde, kurā tiks noteikti konkursa uzvarētāji, tiks translēta online režīmā www.grani.lv portālā.

 

Uzvarētāji saņems vērtīgas balvas. Neatklāsim visus noslēpumus, bet varam pateikt: pieci pāri-uzvarētāji nebūs vīlušies. VISI konkursa dalībnieki saņems patīkamus pārsteigumus.

 

Gaidām pieteikumus no 2017. gada jaunlaulātajiem!

0
Autors:Sagatavoja Ludmila Vessele
Foto:pixabay.com

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti