Apbalvoti sporta laureāti - 2018 0

Ceturtdiena, 20 dec 2018, 11:29 Versija drukāšanai

 

8.decembrī Daugavpils pilsētas domē tika godināti 2018. gada labākie sportisti, kas savu talantu attīsta kādā no četrām Daugavpils sporta skolām – Daugavpils Individuālo sporta veidu skolā, Daugavpils Ledus sporta skolā, Bērnu un jaunatnes sporta skolā vai Daugavpils Futbola skolā.

Apbalvojumus par augstiem rezultātiem valsts un starptautiskā līmeņa sacensībās guva 266 jaunieši un viņu treneri. Teju puse no tiem pārstāvēja Individuālo sporta veidu skolu, kuras paspārnē darbojas biatlona, paukošanas, svarcelšanas, ložu šaušanas, boksa, brīvās cīņas, grieķu-romiešu cīņas, tenisa, airēšanas, peldēšanas un vieglatlētikas nodaļas.

 

Vērienīgākus panākumus guvuši svarcēlāji, cīkstoņi, bokseri un paukotāji, kas ierindojās godalgotās vietās ne vien Latvijas, bet arī Eiropas un Pasaules čempionātos. Plānojot nākamo gadu, skolas vadība norāda, ka galvenais notikums būs dalība Latvijas Jaunatnes olimpiādē.

 

Ražens gads bijis arī Ledus sporta skolas audzēkņiem un treneriem. Daiļslidotājas, sporta vingrotājas un hokejisti sparīgi aizstāvējuši pilsētas vārdu, ierindojoties uzvarētāju goda kārtā vairākās Latvijas un starptautiskā mēroga sacīkstēs.

 

Bērnu un jaunatnes sporta skolas volejbolisti un basketbolisti godam pārstāvējuši Daugavpili gan komandu cīņās, gan deleģējot atsevišķus spēlētājus pārstāvniecībai Latvijas izlasē.

 

Savukārt Daugavpils Futbola skolas audzēkņi atnesa pilsētai zeltu, kļūstot par Latvijas Jaunatnes čempioniem U13 un U16 grupās.

 

Sveicot sportistus, trenerus un vecākus, Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks Igors Prelatovs pateicās par ieguldīto laiku un spēkiem, par atbalstu, ko vecāki un treneri sniedz sportistiem, un neatlaidību, kas izpaužas ikdienas cīņā par augstiem rezultātiem.

 

Nākamgad Daugavpils sportistus sagaida daudz nozīmīgu sacensību, un viņiem ir ļoti svarīgs ne vien treneru stiprais plecs un vecāku gudrais padoms, bet arī līdzjutēju atbalsts. Tāpēc atbalstīsim savējos, un viņi noteikti iepriecinās pilsētu ar jaunām uzvarām.

0

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti