Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā 0

Pirmdiena, 31 okt 2022, 09:00 Versija drukāšanai

Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā

Pilsētas iedzīvotāju ērtībām atvērta jauna SIA “Centrālā laboratorija” filiāle Ķīmiķu mikrorajonā, Smilšu ielā 94 (pie Kultūras pils)


Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā

 

Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā

 

Jaunais analīžu nodošanas un pieņemšanas punkts nav atvērts nejauši, jo tuvākajā laboratorijas filiālē, kas atrodas netālu VCA poliklīnikā “Olvi”, pieaugot pacientu plūsmai, nav iespējas paplašināties. Tagad Ķīmijas mikrorajona iedzīvotājiem būs iespēja izvēlēties no divām SIA "Centrālās laboratorijas" filiālēm sev tuvāko. Vērts pieminēt, ka jebkurā no 7 Centrālās laboratorijas filiālēm Daugavpilī var nodot visa veida medicīniskās analīzes - valsts apmaksātās un maksas, uz kurām nosūta ģimenes ārsts vai ārsts speciālists, kā arī veikt veselības pārbaudi pēc savas iniciatīvas, izvēloties sev interesējošos izmeklējumus.

 

Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā

 

“Atvēršanai par godu jaunā filiāle Smilšu ielā 94 saviem pacientiem pirmajā darbības mēnesī sarūpējusi dāvanas un atlaides. Aicinu daugavpiliešus apmeklēt mūsu jauno filiāli arī, lai noformētu jauno lojalitātes karti “Veselība”. Šīs kartes īpašnieki var jebkurā SIA "Centrālā laboratorija" filiālē veikt D vitamīna līmeņa noteikšanu līdz 31.decembrim par nepieredzēti zemu cenu - 4,90 eiro. Ir pieejami arī citi īpašie piedāvājumi, kuru saraksts tiek pastāvīgi papildināts www.veselibaskarte.lv. Karti var izmantot SIA “Centrālā laboratorija”, VCA poliklīnikās (Daugavpilī tās ir “Olvi” un “Dinas”) un “Mēness aptieka”. Piemēram, norēķinoties par pirkumiem un pakalpojumiem un uzrādot lojalitātes karti Veselība, varat krāt punktus. Bet ar sakrātajiem punktiem varēsiet apmaksāt līdz pat 50% no pirkuma vai pakalpojuma vērtības, stāsta “Centrālās laboratorijas” valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

 

Pacientu uzņemšanas kārtība jaunajā filiālē Smilšu ielā 94 tiek organizēta pēc elektroniskās ierīces izsniegtajiem numuriem. Taču var pieteikties arī elektroniski uz sev ērtu laiku laboratorija.lv. Atsevišķas rindas paredzētas bērniem, grūtniecēm, 1. grupas invalīdiem un cilvēkiem ar cukura diabētu.

 

Darba dienās no 8.00 līdz 16.00 laipna medmāsa šeit pieņems analīzes gan pieaugušajiem, gan arī mazākajiem pacientiem. Plašajā un gaišajā uzgaidāmajā telpā ir bērnu radošais stūrītis un ērts atpūtas krēsls topošajām māmiņām. Telpas ir pieejamas cilvēkiem arī ar īpašām vajadzībām. 

 

Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā

 

Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā

 

“Daugavpilī ir maz vietu, kur analīzes ņem pašiem mazākajiem pacientiem. Esam parūpējušies par viņu komfortu jaunajā Centrālā laboratorija filiālē. Gaidot analīžu nodošanu, viņi var pievērsties krāsošanai un zīmēšanai, analīžu nodošanas laikā var noskatīties krāsainu multfilmu uz lielā ekrāna, bet pēc tam saņemt personalizēto diplomu un konfekti balvā par drosmi”, pauž jaunās filiāles medmāsa Ināra Jonāne-Pujāte.

 

Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā

 

Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā


Atver jaunu analīžu nodošanas punktu Ķīmiķu mikrorajonā

 

Jāpiebilst, ka Smilšu ielā 94 tagad strādā ne tikai analīžu nodošanas punkts, bet arī doktorāts. Uz šejieni no “Olvi” poliklīnikas pārcēlās divas ģimenes ārstes: Anna Grinko un Irina Šuhtujeva. Tagad viņas savus pacientus pieņem modernās un plašās telpās, un, pateicoties viņu prakses vietas maiņai, poliklīnikā “Olvi” iekārtoja osteodensitometrijas kabinetu. Šis izmeklējums ļauj laikus atklāt osteoporozi, jo ļauj novērtēt kalcija saturu kaulos jebkurā skeleta daļā (visbiežāk – skriemeļos un gūžas kakliņā).

 

Kopā ar jauno filiāli Ķīmijā Sia "Centrālā laboratorija" ir lielākais analīžu nodošanas punktu tīkls Daugavpilī. Tie atrodas arī “Olvi” un “Dinas” poliklīnikās, Grīvas poliklīnikā, kā arī Lāčplēša ielā 45 un Viestura ielā 3 pilsētas centrā; Aveņu ielā 26 Jaunās Forštadtes mikrorajonā. Lojalitātes karti “Veselība” var noformēt katrā no tiem.

0
Autors:Grani.lv

Citas ziņas

 

11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties
25. oktobrī, 10:10 Apkures tarifs Daugavpilī saruks par vēl 5%; “apkures grozā” – šķelda un propāna butāna maisījums
18. oktobrī, 15:25 Daugavpilietei Marijai Trošinai apritēja 104 gadi!

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti