Pilsētas svētku noslēgumā - Sporta diena! 0

Trešdiena, 01 jūn 2016, 08:54 Versija drukāšanai

Pilsētas svētku noslēgumā - Sporta diena!
Daugavpils pilsēta sākusi atzīmēt savu 741. dzimšanas dienu. Svinību noslēgumā 5. jūnijā Vienības laukumā ieplānoti vērienīgi sporta dienas pasākumi. Daugavpiliešiem būs iespēja piedalīties un vērot ielu basketbola čempionātu, paukošanas čempionātu, futbolu, džudo, frisbiju, krosmintonu, vieglatlētiku, spēkavīru šovu, kā arī Elektrum pasākumu ”Dāvā enerģiju olimpiešiem”.


Stadionā ”Celtnieks” no 3. līdz 4. jūnijam norisināsies starptautiskais veterānu futbola turnīrs veltīts pilsētas svētkiem. Turnīrā piedalīsies senioru komandas no Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Krievijas. Spēles 3. jūnijā sāksies plkst. 17:00, bet 4. jūnijā pirmās spēles no plkst. 15:00.

 

5. jūnijā Kandavas ielā 17a norisināsies starptautiskais karatē turnīrs ”Daugavpils Fortress”. Sākums ieplānots plkst. 10:00.

 

Galvenie sporta pasākumi mūsu pilsētā notiks 5. jūnijā Vienības laukumā un tā apkārtnē. Jau no plkst. 11:00 startēs Daugavpils ielu basketbola čempionāta 1. posms, kurā parasti startē apmēram 40 komandas no dažādām Latvijas, Lietuvas un citu valstu pilsētām. Ielu basketbola kaislībām varēs sekot līdzi un piedalīties pie tirdzniecības centra ”Solo”.

 

Turpat blakām notiks arī krosmintona paraugdemonstrējumi (no plkst. 12:00), kā arī paraugsacensības augstlēkšanā (no plkst. 13), kur savus spēkus būs aicināts izmēģināt jebkurš gribētājs neatkarīgi no savas fiziskās sagatavotības un vecuma.

 

Vienības laukumā no plkst. 12:00 visi pilsētas iedzīvotāji tiek aicināti sniegt enerģiju Latvijas olimpiešiem Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs. Visiem viesiem būs iespēja piedalīties dažādos konkursos un vingrinājumos. Uzdevumi būs visdažādākie, sākot ar lecamauklu un noslēdzot ar svara bumbu celšanu. Visiem klātesošajiem būs iespēja ierakstīt savu video sveicienu olimpiešiem, kā arī kopīgi aizdedzināt olimpisko lāpu, kas degs Daugavpilī līdz pat olimpisko spēļu beigām.

 

12:30 Vienības laukumā tuvāk tramvaja sliedēm sāksies Latvijas Spēkavīru čempionāts, kā arī sacensības bērniem ar vecākiem ”Mazais Stiprinieks”. Latvijas Spēkavīru čempionātā, kā ierasti, būs iespēja klātienē vērot Latvijas spēcīgākos cilvēkus, izpildot dažādus spēka pārbaudījumus. Vairāk par spēkavīriem šeit.

 

Turpat blakām norisināsies arī Daugavpils pilsētas svētku džudo čempionāts. Sacensības ritēs no plkst. 11:30 līdz 14:00. No plkst. 13:00 tieši pretī jaunatklātajam ”Šmakovkas muzejam” norisināsies Daugavpils paukošanas čempionāta finālcīņas.

 

Lielais svētku un sporta dienas noslēgums ieplānots stadionā ”Lokomotīve”, kur plkst. 18:00 mūsu ”Lokomotīve” aizvadīs Polijas Nice spīdveja līgas sacīksti pret savu galveno konkurenti Lodzas ”Orzel”.

0
Autors:daugavpils.lv
Foto:daugavpils.lv

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Šodien, 09:55 Sabiedriskā transporta mēnešbiļetes Daugavpilī: vai tas ir izdevīgi?
22. aprīlī, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti