Skolotāju dienā godināja novada labākos pedagogus 0

Sestdiena, 01 okt 2016, 11:19 Versija drukāšanai

Skolotāju dienā godināja novada labākos pedagogus
Daugavpils novada izglītības iestāžu pedagogi un vadītāji Skolotāju dienas priekšvakarā pulcējās svinīgā sarīkojumā, lai kopīgi atzīmētu labi padarīta darba svētkus. Skolotāju dienai veltīts svinīgais pasākums ir neatņemama novada tradīcija, kuras laikā tiek sumināti skolotāji, kas velta sevi jaunās paaudzes izglītošanā.


Skolotājus sveica Daugavpils novada domes priekšsēdētāja Janīna Jalinska un priekšsēdētājas vietnieks Arvīds Kucins. J.Jalinska savā uzrunā norādīja, ka par spīti reformām izglītības jomā, skolotāji ir tie, kas vienmēr apzinīgi turpina pildīt savu misiju, dodot savas zināšanas, pieredzi un dzīves gudrību saviem skolēniem. Priekšsēdētāja pateicās skolotājiem, skolas administrācijai un Izglītības pārvaldei par darbu, rūpējoties par izglītības kvalitāti novadā.

 

Šī gada jauno mācību gadu uzsāka 7 jaunie speciālisti Špoģu, Vaboles, Sventes un Zemgales vidusskolā, kā arī Medumu un Randenes pamatskolā. Jaunie speciālisti ir – Irīna Feoklistova, Madara Žuka, Diāna Melāne, Ilona Anaņko, Vladislavs Pavlovskis, Jaroslavs Laiševcovs un Vadims Koževņikovs.

 

Tāpat tika sveikti 8 pensionējušies skolotāji, kuri šogad devušies pelnītā atpūtā – Mihails Korsaks, Marija Nevļeva, Anfisa Baranovska, Valentīna Petroviča, Alicija Sarule, Tatjana Margeviča, Alise Karšina un Olga Petkeviča. Tāpat no skolas dzīves atvadījās divi direktori – Nīcgales pamatskolas direktore Antija Vēvere un Birznieku pamatskolas direktors Pāvels Vaģelis.

 

Turpinot tradīciju, ar apbalvojumiem sveica arī tos skolotājus, kuri šajā gadā svin 25,30,35 un 40 darba gadus. Pateicības par darba stāžu tika piešķirtas 30 skolotājiem un administrācijas darbiniekiem. Vislielāko stāžu – 40 gadus – šogad atzīmē Zemgales vidusskolas direktors Aleksandrs Petkevičs, Medumu internātpamatskolas direktore Gaļina Piščuļonka un skolotāja Raisa Avsjukeviča, Špoģu vidusskolas skolotājas Anžela Pavlova un Nadežda Liepa.

 

Tā kā šī gada pašvaldības budžetā tika paredzēti līdzekļi pedagogu darba kvalitātes materiālai stimulēšanai, tika sveikti arī labākie skolotāji, kuriem piešķīra darba kvalitātes stimulēšanas pabalstu 250 eiro apmērā. Šādus pabalstus piešķīra 55 pedagogiem. Jāpiebilst, ka šogad tika sveikti ne tikai vispārējo izglītības iestāžu pedagogi, bet arī Naujenes un Špoģu mūzikas un mākslas skolu skolotāji.

 

Tāpat Swedbank sadarbībā ar Izglītības pārvaldi, apbalvoja divus labākos pedagogus, ar mērķi apliecināt skolotāja profesijas nozīmi. Šogad par Swedbank balvas ieguvējām kļuva Naujenes pamatskolas vēstures skolotāja Inga Čalenko un jaunizveidotās Laucesas pamatskolas direktore Valentīna Vavžiņaka. Ingas Čalenko audzēkņi jau trešo gadu uzrāda visaugstākos rezultātus vēsturē. Pagājušajā mācību gadā skolniece Vita Kuzmicka skolotājas vadībā ieņēma 3.vietu republikas līmeņa olimpiādē. Savukārt Valentīna Vavžiņaka šogad sekmīgi tika galā ar skolu optimizācijas procesu, kā arī uzrādīja veiksmīgu sadarbību ar kolektīvu, skolēniem un viņu vecākiem.

 

Vakara gaitā klātesošos iepriecināja muzikālie pārsteigumi no Izglītības pārvaldes darbiniecēm, novada skolotājām un audzēkņiem – ar dziesmām uzstājās Nataļja Rižaja un Violetta Hucme (Medumu psk.), Ērika Žbankova (Nīcgales PII “Sprīdītis”) un Arvis Strautmalis Naujenes PII “Rūķītis”).

 

Daugavpils novada domes un Izglītības pārvaldes vārdā vēlreiz sveicam visus Daugavpils novada skolotājus Skolotāju dienā!

 

Fotogalerija

-1
Autors:daugavpilsnovads.lv
Foto:daugavpilsnovads.lv

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti