Par akcijām un cenām – šis noteikti ir jāzina! 0

Otrdiena, 28 nov 2017, 12:00 Versija drukāšanai

Par akcijām un cenām – šis noteikti ir jāzina!
Taupi naudu, plānojot savus pirkumus gudri un pārdomāti. Tieši pašlaik interneta veikalā www.inserv.lv ir plašs atlaižu klāsts, kas ļauj iegādāties saimniecībā nepieciešamās preces par sevišķi izdevīgām cenām. Pat ar atlaidēm līdz 54 %!!!


Šī ir tava lielā izdevība iegādāties patiešām kvalitatīvu preci no populāru un pircēju iecienītu zīmolu klāsta par patiešām izdevīgām cenām. Pērc tagad, bet lieto pavasarī, vasarā vai nākamajā rudenī. Kādēļ gan ne?

 

Instrumenti auto riepu maiņai

 

Piemēram, riepu maiņai nepieciešamajiem instrumentiem www.inserv.lv interneta veikalā ir superapjomīgas atlaides. Pat, ja ziemas riepas savam autiņam jau esi paguvis nomainīt (un labi, ka tā, jo ziema un sniegs jau min uz papēžiem!). Skaidrs, ka pavisam drīz atkal būs pavasaris. Atkal būs laiks mainīt ziemas riepas pret vasaras… Tad nākamais rudens. Atkal riepu maiņa… Pārskati savu riepu instrumentu klāstu. Šis ir labākais brīdis tā papildināšanai, nomaiņai vai iegādei. Bahco ērti lietojamie domkrati pašlaik www.inserv.lv veikalā iegādājami ar 37 % atlaidi, Bahco pneimatiskās uzgriežņu atslēgas vai pneimatiskās triecienpistoles iegādājamas pat ar 30 % atlaidi, Bacho muciņu komplekts riteņu skrūvēm – ar atlaidēm līdz 50 %... Arī citiem riepu maiņai nepieciešamajiem instrumentiem inserv.lv interneta veikalā līst grandiozs atlaižu lietus. Riteņu atslēgas (krusta vai dinanometriskās), riepu montāžas laužņi, knaibles, automātiskās gaisa šļūtenes spoles… Tas viss kā arī citi kvalitatīvi elektroinstrumenti un vēl vairāk – www.inserv.lv.

 

Lapu pūtēji

 

Vēl tagad ar smagu nopūtu atceries, kā šogad grābi ar veco labo grābekli rudenī sabirušās lapas? Sākumā šķita, tik traki nemaz nebūs, bet laiku un spēku aizņēma vairāk, kā biji ieplānojis? Nežēlo naudu un iegādājies kvalitatīvu un ērti lietojamu gaisa lapu pūtēju! Vienreiz nopirkts, tas kalpos ilgi un par rudens smagajām lapām varēsi vairs nesatraukties. Stiga, PowerPlus, Bosch, Ryobi elektriskie lapu pūtēji ar atlaidēm līdz pat 28 %! Arī starp benzīna un akumulatora lapu pūtējiem www.inserv.lv interneta veikala plauktos gozējas populāru un pircēju iecienītu zīmolu preces ar ļoti dāsnām atlaidēm. Pat ļoti, ļoti dāsnām!!! Ieskaties www.inserv.lv!

 

Dārza instrumenti

 

Un ko tu saki par jaunu dārza instrumentu iegādi? Tieši tagad, kad gaidām parādāmies pirmo uz ilgāku palikšanu sniegu un Ziemassvētku brīnumus, www.inserv.lv sagādājis saviem pircējiem īstus, īstus brīnumus. Iespēju iegādāties profesionālu dārza darbiem nepieciešamo aparatūru un instrumentus par ļoti draudzīgām cenām. Tikai tagad Ryobi trimeri zāles pļaušanai var iegādāties tikai par 37 eiro! Pērkot Ryobi instrumentus divi vienā – trimeri un krūmgriezi – vari ieekonomēt līdz pat 27 %. Roybi motorzāģis, dzīvžogu šķēres, teleskopiskās dzīvžogu šķēres vai zaru zāģis, zaru smalcinātāji, malkas skaldītāji, zāles pļaujmašīnas… Katrai no tām šobrīd piešķirtas ļoti draudzīgas atlaides, lai ilgi kāroto instrumentu varētu nopirkt patiešām par izdevīgu cenu. Visticamāk lētāk nekur citur neatradīsi! Ienāc www.inserv.lv, izvēlies, pasūti un jau pēc dažām dienām saņem preci savās mājās.

 

Atceries! Veicot pirkumu www.inserv.lv virs 75 eiro, saņemsi bezmaksas piegādi visā Latvijas teritorijā. Lai arī kur dzīvotu, bez maksas atgādāsim tavus pirkumus līdz pat tavām mājdurvīm!

 

Lai priecīgi pirkumi! Īstais laiks iegādāties savai saimniecībai nepieciešamo! Kādēļ maksāt vairāk, ja var iepirkties uz atlaidēm? Iegādāties akcijas preces ir ne tikai saprātīgi, gudri un pārdomāti, bet arī savam ģimenes budžetam ļoti, ļoti izdevīgi! Neatliec pirkumus uz rītdienu. Jau šodien ienāc www.inserv.lv un izvēlies starp daudzajām akcijas precēm!

Autors:Grani.lv
Foto:Press foto

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

22. aprīlī, 09:16 No 1. jūlija tekstilizstrādājumiem tiks piemērots jauns nodoklis. Kas notiks ar apģērbu cenām?
17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti