Informācija par Latvijas Kredītu Centru 0

Sestdiena, 03 mar 2018, 09:50 Versija drukāšanai

Informācija par Latvijas Kredītu Centru
Baltijas finanšu tirgu ir grūti nosaukt par deficīta tirgu. Šeit nebūs grūti minūtes laikā sameklēt vajadzīgo kredīta produktu, kas savu nākamo īpašnieku apmierinās par visiem 100%. Bet kā dažādu banku klienti atšķir vienu kreditoru no otra un izvēlas finanšu programmu, kas tiem ir visvairāk piemērota?


Ja, izvēloties kreditoru, atmet visus matemātiskos aprēķinus par vēlamā aizņēmuma izdevīgumu, tad paliek naudas noformēšanas pieejamība un ātrums. Nereti tieši šim faktoram ir vadošā loma: ja kredīta produkts nav pārāk sadārdzināts un jūs to varat iegūt jau šodien, tad lielākā daļa potenciālo klientu piekritīs uzreiz noformēt piedāvāto pakalpojumu.

 

Bet kā šajā kredītu daudzveidībā iespējams atrast tieši to, kas ir optimāli piemērots: ātri noformējams, kam nav striktu prasību un kas nemaksā dārgi? Tieši tāpēc ir izveidotas finanšu starpnieku struktūras, kas pamatojas uz klienta iespējām un vajadzībām. Šādu organizāciju galvenie centieni – sameklēt savam klientam “zelta vidusceļa” variantu. Tieši šāda ērta starpnieku kompānija ir Latvijas Kredītu Centrs, kas no citām līdzīgām firmām atšķiras ar pārliecinošu apkalpošanas kvalitāti un katra klienta situācijas izpēti.

 

Latvijas Kredītu Centrs – tas ir partneris, kurš ar pārliecību realizēs jūsu plānus, kas sen jau nogūluši kaut kur dziļi plauktos (bet joprojām tik kāroti), tikai tāpēc, ka nav bijis rūpīga un saprotoša partnera. Latvijas Kredītu Centra kredītu produktu izvēle ir neierobežota: sākot ar sīkiem patēriņa kredītiem un bezmērķa kreditēšanu, beidzot ar hipotekāro kredītu.

 

Latvijas Kredītu Centrs ir viens no pieprasītākajiem kredītu brokeriem Latvijā. Pietiek uzskaitīt tā galvenos partnerus, lai saprastu sadarbības priekšrocības perspektīvā: NORD līzings, InBank līzings, Bigbank, Aizdevums LV, WestKredit, Grand Credit, Finanšu Investīcijas, UniCredit Leasing, FZ CAPITAL, Money Express Credit un Vita Credit. Visi šie kreditori ne pirmo gadu sadarbojas ar Latvijas Kredītu Centru un vienmēr būs priecīgi piedāvāt šim brokerim visu savu pakalpojumu spektru.

 

Biznesa attiecības ar Latvijas populārākajiem kreditoriem ar visaugstāko reitingu Latvijas Kredītu Centra klientiem garantē maksimāli komfortablus kreditēšanas nosacījumus. Tāpat kompānijai ir ļoti svarīgs apkalpošanas līmenis, tāpēc kredīta programmas saviem klientiem tiek stingri piemeklētas, kamēr tiek atrasts caurspīdīgs variants ar vienkāršiem nosacījumiem un par izdevīgu cenu.

 

Latvijas Kredītu Centra galvenais uzdevums

 

Kā jebkurai starpnieciskai struktūrai, Latvijas Kredītu Centra uzdevums ir nodrošināt saviem klientiem visdaudzveidīgākos finanšu pakalpojumus tieši savā birojā. Vēršoties kompānijā pēc kredīta no jebkuras Latvijas vietas, nākamais aizņēmējs būtiski ieekonomēs ne tikai savu laiku un pūliņus, bet arī gūs brīvu pieeju maksimāli izdevīgai programmai.

 

Sadarbības efektivitāte ar Latvijas Kredītu Centru pārvērš klientus – iesācējus pastāvīgajos klientus. Izmantojot kompānijas pakalpojumus vienu reizi un novērtējot sadarbības priekšrocības, aizņēmēji vairs nejūt vēlmi meklēt citus partnerus. Ja atkal rodas vajadzība paņemt naudu kredītā, viņi vēlreiz vēršas Latvijas Kredītu Centrā, lai gūtu ātru un saprotamu finansiālo atbalstu.

 

Un tomēr Latvijas Kredītu Centra galvenais uzdevums nav vienas reizes apkalpošana, bet ilgtermiņa partnerība ar saviem klientiem. Optimālā kredīta risinājuma piemeklēšanas sistēma ir izstrādāta tā, lai “labāko variantu” atrastu kā lieli uzņēmumi, tā arī parasti iedzīvotāji.

 

Kredīta produktu sortiments

 

Latvijas Kredītu Centra finanšu piedāvājums ietver 6 galvenos kredītu virzienus:

 

Informācija par Latvijas Kredītu Centru

 

Par ko, ka Latvijas Kredītu Centrs patiešām rūpējas par saviem klientiem, liecina arī pats saprotamās un ērtās tīmekļa vietnes funkcionāls: katrai kredītprogrammai ir paredzēts lauks ar online kalkulatoru, kas ļauj ātri un precīzi noteikt ikmēneša maksājumu izvēlētajā virzienā. Tāpat Latvijas Kredītu Centrs piedāvā iespēju izlasīt savu klientu atsauksmes un atrast atbildes uz visizplatītākajiem jautājumiem.

Autors:preses relīze
Foto:publicitātes attēls

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti