Rīgā dārdēs apvienības Soulfly un Cannibal Corpse 0

Pirmdiena, 16 jūl 2018, 10:51 Versija drukāšanai

Rīgā dārdēs apvienības Soulfly un Cannibal Corpse
Trešdien, 18. jūlijā Rīgā uzstāsies pasaulē zināmie “Soulfly” ar grupas nemainīgo līderi Maksu Kavaleru - leģendārās brazīliešu grupas “Sepultura” vienu no dibinātājiem. Latvijā “Soulfly” viesosies albuma “Archangel” tūres ietvaros. Bet jau 21.jūlijā savas Eiropas turnejas ietvaros klubā Melnā Piektdiena atgriežas ASV death metal grupa “Cannibal Corpse”.


Archangel” ir jau desmitais “Soulfly” studijas albums. Plate ir ļoti episka un konceptuāla, jo veltīta Bībeles tematikai. Pamatā kompozīciju skanējums ir agresīvs, apvienojot “death metal” , “groove metal” un “thrash metal” žanrus. Tiešsaistes žurnāls “Metal Injection” definējis “Archangel” kā “mistisku muzikālo ceļojumu”. Savukārt vietnē “Blabbermouth” Maks Kavalera par albumu saka: “Tas ir vairāk politisks un nedaudz vairāk balstīts uz realitāti. Tam ir arī daži reliģiski elementi. Muzikāli tas ir “tribal thrash” veida ieraksts, kas, manuprāt, ir labi”. Interneta vietnē “Metal Invader” teikts: ““Archangel” izceļas ar austrumnieciskām kompozīcijām, ar “groove” žanra enerģētiku, daudzpusīgu kora skanējumu un reliģiskiem motīviem. Visi instrumenti un balsis ierakstīti un atveidoti labākā veidā”.

 

Šobrīd grupas sastāvs: Makss Kavalera (Max Cavalera) (vokāls/ritma ģitāra), Marks Rizzo (Marc Rizzo) (soloģitāra/vokāls), Tonijs Kamposs (Tony Campos) (bass/vokāls), un Maksa dēls Zaions Kavalera (Zyon Cavalera) (bungas).

 

Koncertā skanēs arī hīti no iepriekšējiem albumiem un tradicionāli “Soulfly” šoviem tiks izpildītas arī dažas dziesmas, kuru sarakstīšanā Makss Kavalera piedalījās vēl būdams grupas “Sepultura” dalībnieks. Grupa arī sagatavoja īpašu pārsteigumu – tiks izpildītas kompozīcijas no topošā albuma, kurš iznāks šogad.

 

21. jūlijā klubā Melnā Piektdiena atgriežas “kanibāli”. 2017.gada 3.novembrī “Cannibal Corpse” ierakstīja savu 14 albumu “Red Before Black” un izlaida video dziesmai “Code of the Slashers”. Grupas nosaukums daudziem asociējas ar vārdu “neapturamie” un albums “Red Before Black” to lieliski apstiprina. Plate ceļ muzikālo līmeni un izskaidro, kurš tad uzliek standartus smagai un sarežģītai mūzikai. Kolektīvs vēlreiz pāradīja ko spēj, uzrakstot ko atšķirīgu no sava iepriekšēja albūma.

 

“Visas savas karjeras garumā mēs cenšamies saglabāt muzikālā izpildījuma agresivitāti nezaudējot meistarību. “Red Before Black” arī virzās uz to pusi, bet vēl agresīvāk. Tas iziet ārpus ramjiem, un atšķiras no visa, ko mēs darījam līdz šim” - apgalvo basģitarists Aleks Vebsters.

 

“Mēs tik tiešām stradājam, lai dziesmas varētu pārspēt visas iepriekšējas”, - piebilst Pols Mazurkevičs (bungas). Kā teica Aleks, muzikāli, šobrīd albūms esot ar visneapstrādātāko skaņu, kura bijusi līdz šim.

 

Grupas sastāvs koncertā: Džordžs «Corpsegrinder» Fišers (vokāls), Aleks Vebsters (bass), Robs Barets (ģitāra), Pats O'Braiens (ģitāra), Pols Mazurkevičs (bungas).

 

Rīgā dārdēs apvienības Soulfly un Cannibal Corpse

 

 

“Cannibal Corpse” ir dzīva leģenda un īstiem metal mūzikas cienītājiem katrs viņu koncerts ir kā vērtīgs сeļojums smagās mūzikas pasaulē.

 

Vieta: klubs Melnā Piektdiena, Brīvības gatve 193c, Rīga.

 

Biļetes uz koncertu nopērkamas vietnē www.ticketshop.lv. Koncerts sāksies 20:00, bet ieeja klubā jau no 19:00.

 

0
Autors:preses relīze
Foto:publicitātes foto

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti