Latgalē turpinās ceļu būvdarbi 0

Svētdiena, 31 maijā 2015, 08:54 Versija drukāšanai

Latgalē turpinās ceļu būvdarbi
Latgalē turpinās ceļu būvdarbi Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē, kopumā sešos objektos uz valsts galvenajiem ceļiem. Rēzeknes apkārtnē no pilsētas robežas līdz apvedceļa aplim jārēķinās ar papildu 10 minūtēm, ceļa posmā no Viļāniem līdz Rēzeknei remontposmu var šķērsot 20 minūtēs un arī Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu 20 minūtēm.


Autoceļā Rēzekne–Daugavpils (A13) darbi noris posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij, kur iespējami līdz pat sešiem luksoforu posmiem un ceļā jāpavada papildu 40 minūtes. Un Lietuvas pierobežā uz šī ceļa notiek Lauceses tilta rekonstrukcija, tā šķērsošana prasīs aptuveni piecas minūtes.Autovadītājiem, kuri plāno braukt uz vai no Tallinas, jārēķinās ar papildu laiku ceļā, jo uz Tallinas šosejas (A1) trijos posmos notiek remontdarbi.

 

Autovadītājiem, kuri plāno braukt uz vai no Tallinas, jārēķinās ar papildu laiku ceļā, jo uz Tallinas šosejas (A1) trijos posmos notiek remontdarbi.

 

Sākušies virskārtas atjaunošanas darbi Tallinas šosejas posmā no pagrieziena uz Tallinu Vidzemes šosejā līdz 6,3. km iepretī Ādažiem.

 

Darbi sākušies arī Tallinas šosejā posmā no Salacgrīvas līdz gandrīz pašai Igaunijas robežai. Tur ir noteikts ātruma ierobežojums un vismaz četros posmos ir reversa satiksme ar luksoforiem.

 

Līdz septembrim turpināsies darbi arī Tallinas šosejas posmā no Svētciema līdz Salacgrīvai. Abu minēto posmu šķērsošana var prasīt vairāk nekā pusstundu.

 

Vēršam autovadītāju uzmanību uz to, ka Bauskas pašvaldība veic tranzītielu remontdarbus un Bauskas šosejā (A7) pirms Bauskas var būt palēnināta satiksme, tāpēc jārēķinās ar papildu laiku ceļā. Papildu pusstundu prasīs arī remontdarbu zona no Ķekavas novada robežas līdz Iecavai

 

Turpinās būvdarbi uz Siguldas šosejas (A2) no Rīgas puses 10 kilometrus garā posmā no pagrieziena uz Langstiņiem satiksme abos virzienos tiek organizēta ar ātruma ierobežojumiem un pa vienu joslu katrā virzienā.

 

Vēl Vidzemē ar papildu 10 minūtēm ceļā ir jārēķinās, braucot Valmieras virzienā (A3) pirms Stalbes. Ievērojami satiksmes ierobežojumi ieviesti Vecpiebalgas novadā uz ceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30), kur satiksmi regulē septiņi luksofori un, lai šķērsotu būvdarbu zonu, ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

 

Kurzemē lielākie ierobežojumi ir uz Liepājas šosejas (A9). Lai šķērsotu pašreiz aktīvās piecas būvdarbu zonas, ir nepieciešama papildu pusotra stunda.

 

Aktuālā informācija par satiksmi valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas, zvanot uz LVC Satiksmes Informācijas centra diennakts bezmaksas tālruni 80005555, kā arī aplikācijā Waze.

0
Autors:Latvijas valsts ceļi
Foto:bussines.ua

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

Vakar, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti