Atklājas jauni fakti par "Germanwings" lidmašīnas pilota Lubica privāto dzīvi 0

Pirmdiena, 30 mar 2015, 10:54 Versija drukāšanai

Atklājas jauni fakti par "Germanwings" lidmašīnas pilota Lubica privāto dzīvi
Aviokompānijas «Germanwings» lidmašīnas «Airbus 320» otrā pilota Andreasa Lubica draudzene Katrīna Goldbaha pirms divām nedēļām atklājusi, ka gaida bērnu, taču Lubicam par to nav pateikusi, vēsta vācu mediji.


Tiek vēstīts, ka Goldbaha pārtraukusi attiecības ar Lubicu viņa pārāk dīvainās izturēšanās dēļ. Šādi Goldbaha rīkojusies, jo vēlējusies sevi pasargāt no «negaidītiem pārsteigumiem». Viņa pirms divām nedēļām uzzinājusi par savu grūtniecību, taču Lubicam par to nav pateikusi.

 

Kāds Goldbahas paziņa vācu medijiem norādījis vienu būtisku detaļu no Goldbahas un Lubica attiecībām: «Viņš vienmēr centās pilnībā kontrolēt Katrīnu – viņš noteica, ko vilkt, ar ko Katrīna drīkst vai nedrīkst runāt, pat noteica, cik garus svārkus viņa drīkst vilkt.»

 

«Katrīna teica, ka Andreass bijis ļoti laipns un rūpīgs, taču bija brīži, kad viņš vienā mirklī mainījās – viņam bija nopietnas problēmas ar krasām garastāvokļa maiņām. Es domāju, ka tāpēc Katrīna arī pārtrauca attiecības ar Andreasu – viņai vienkārši bija bail,» norādīja Goldbahas paziņa medijiem.

 

Lai arī viņi attiecības bija izbeiguši, Golbaha dzīvoja kopā ar Lubicu līdz pat katastrofas dienai. Tiesa, Golbaha aktīvi meklēja sev jaunu dzīvesvietu. Tāpat tiek vēstīts, ka piecus mēnešus pirms katastrofas Lubics uzsācis dēku ar «Germanwings» stjuarti Mariju.

 

«Viņu vienmēr interesēja, kā viņš izskatās citu acīs, ko citi par viņu domā. Lubics varēja būt kaitinošs un pat dīvains. Viņš bieži nakts vidū uztrūkās no murgiem, skaļi kliedzot. Vienreiz viņš pat paziņoja, ka viņš izmainīs veselu sistēmu un pasaule atcerēsies Lubica vārdu,» norādījusi Marija.

 

Tiek norādīts, ka pirms vairākiem gadiem Lubics cieta no tā saucamā «izdegšanas sindroma», tādēļ viņš uz vairākiem mēnešiem pameta apmācības, taču vēlāk tāpat ieguva pilota kvalifikācija. Vēl viena būtiska nianse, ko vēsta ārvalstu mediji, ir tā, ka viņam bijušas nopietnas redzes problēmas, tādēļ Lubicam paticis dzīvot riskanti.

 

Kā norāda vācu mediji, problēmas privātajā dzīvē, kā arī veselības problēmas, ar kurām viņš mocījies pēdējo gadu laikā, arī varēja kļūt par galveno iemeslu, kādēļ Lubics izšķīries veikt pašnāvību, tīšām ietriecot lidmašīnu Alpos un nogalinot vēl 150 cilvēkus.

0
Autors:apollo.lv
Foto:tvc.ru

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti