SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī 0

Otrdiena, 03 sep 2019, 06:25 Versija drukāšanai

SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī

Vai jūs zināt, kas ir patiesa īstā atpūta? Noslēpums slēpjas pašā vārdā! Jūs pilnībā atpūšaties, kad elpošana kļūst viegla, brīva un dziļa. Tas ir iespējams tikai tad, kad cilvēks atpūšas, aizmirst par stresu un atrodas patīkamu cilvēku apkārtnē un komforta vidē. 


Tad pasaule netraucē, bet otrādāk – iedvesmo. Tieši šāda veida atpūta jūs sagaida vienā no skaistākajām vietām Lietuvā - burvīgajā pilsētā Anykščiai, kur ērtā vietā atrodas SPAVILNIUS, viens no labākajiem SPA-centriem valstī.

 

SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī

 

Šī paradīzes vieta atrodas tikai 100 kilometru attālumā no Viļņas, bet vietai izdevās izvairīties no pārmērīgas tūristu uzmanību. Tāpēc šeit gadsimtu vecajām priežu un egļu apkārtnē, valda klusums un miers. Tikai vienas šīs nomierinošās atmosfēras būtu pietiekami, lai katram sajutu vieglumu un harmoniju. Bet īpatnība atpūtā Anīkščos ir tāda, ka sākotnējā daba prasmīgi apvieno šeit ar jaunākajām tehnoloģijām, atveseļošanai un ārstēšanai, kā arī ar augstākās klases servisu - viesiem. Centrs SPAVILNIUS, kas atrodas Anykščiai pilnībā sastāda konkurenci pazīstamākajiem SPA-centriem Centrāleiropā un Austrumeiropā. Pateicoties šīm, atpūta var kļūt par patiesi neaizmirstamu.

 

SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī

 

Savā teritoriā

 

No citiem SPA-centriem SPAVILNIUS Anykščiai atšķiras ar īpašu kameras atmosfēru, kura unikālā veidā saista ar tradicionāli augstu tīkla SPAVILNIUS pakalpojumu un atpūtas kvalitāti. Šī ir ideāla vieta tiem, kas augstu vērtē klusumu, nesteidzīgu dzīves ritmu un iespēju pabūt vienatne ar sevi vai ar saviem mīļajiem. Kompetenta organizācijā ļauj apvienot pilnvērtīgu relaksāciju ar atveseļošanu, ārstēšanu un atpūtu ģimenes lokā.

 

Ērts 4-zvaigžņu viesnīcas centrs piedāvā 47 modernos numurus ar balkoniem, ieskaitot ģimenes numurus un apartamentus. Zem viena jumta ir arī SPA centrs ar baseinu ar minerālo ūdeni, baseinu pašiem mazākajiem apmeklētājiem, SPA, zonu atveseļošanas procedūru un skaistum kopšanas procedūru, restorāns ar terasi. Šāda telpas organizācija ļauj ērti organizēt savu atpūtu, jo īpaši, ja laika apstākļi neveicina pastaigām.

 

Garlaicīgi šeit nebūs! Spektrs veselības un ārstniecības procedūras, SPA VILNIUS Anīkšči ietver bagātīgu kopumu piedāvāto pakalpojumu tīkla centros: dažādas masāžas, procedūras, relaksācijas, vannas, dūņu aplikācijas, skaistuma rituālus un autoru metodikas atjaunot ķermeņi un dvēseli. Cenā ir iekļautas brokastis, neierobežots baseina un trenažieru zāles apmeklējums, rīta vingrošana, čības, halāts un citi jauki papildinājumus labai atpūtai.

Mājīgums

 

Sabalansēts uzturs – svarīgs nosacījums kvalitatīvai atpūtai. Uz SPAVILNIUS Anīkšči izstrādāta speciāla ēdienkarte, kurā ir ietverti veselīga uztura principi un augstas kvalitātes vietējās izcelsmes sastāvdaļas. Dietologi jau sen ir pierādījuši, ka vislielāko labumu organismam rada produkts, kas ir vietēji audzēts. Tāpēc, SPA centra virtuvē pagatavoti ēdieni, kuru sastāvā ir dižegļu majonēze, eļļa, priedes, pīlādži, smiltsērkšķi, brūklenes, dzērvenes un dažādas sēnes. Svaigi augļi un dārzeņi nonāk uz galda taisni no pašu dārza, bet lielāko daļu citu produktu piegādā zemnieki no Mājīgums.

 

Sabalansēts uzturs – svarīgs nosacījums kvalitatīvai atpūtai. Uz SPAVILNIUS Anīkšči izstrādāta speciāla ēdienkarte, kurā tie abi ir ietverti veselīga uztura principus un augstas kvalitātes sastāvdaļas ir vietējās izcelsmes. Dietologi jau sen ir pierādījuši, ka vislielāko labumu organismam rada produktus, kas ir audzēti tuviniekiem, lai cilvēks novados. Tāpēc, virtuve SPA centra pagatavoti ēdieni, kuru sastāvā ir dižegļu majonēze, eļļa, priedes, pīlādži, smiltsērkšķi, brūklenes, dzērvenes un dažādas sēnes. Svaigi augļi un dārzeņi nonāk uz galda taisni no pašu dārza, bet lielāko daļu citu produktu piegādā zemnieki no Anykščiai reģiona.

 

SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī
SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī
SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī
SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī

 

Restorāna īpatnība ir izgatavoti uz pasūtījumu roku darba šķīvji ar simboliem, izmantojot priedes un egles zariņus. Telpu restorāns ir sadalīts vairākās zonās. Mazā zāle ir lieliski piemērota privātām ballītēm, kā arī vasaras terasē, kuru anīkšču mežs, ir īpaši, patīkami pavadīt laiku ar gardu pārtiku un atspirdzinošajiem dzērieniem.

 

Tradīcijas ģimenēm


Ģimenes kults mūsdienu Eiropā šodien ir augsts, tāpēc daudzi cilvēki vēlas atpūsties starp saviem mīļajiem. Tā ir lieliska tendence, tomēr katrs cilvēks labi zina, cik grūti apvienot pilnvērtīgu atpūtu un veseļošanos ar izklaidēm, bērniem. Jo mazie pasaules pētnieki vienmēr ir kustībā un viņi vēlas mācīties un spēlēt.

SPAVILNIUS rada visus apstākļus, lai katrs ģimenes loceklis varētu saņemt no atpūtas to, ko viņam gribas. Bērniem, centrā ir izveidota speciāla rotaļu zona, apmeklējums, kurā ietilpst uzturēšanās maksa. Bet šovasar SPA centra viesiem sarūpēts patīkams pārsteigums – līdz 31. augustam, atpūta bērniem ar bezmaksas izklaides programmu maksās tikai 10 eiro par diennakti. Katru dienu, gaidīs trīs stundas meistarklases, kvestu, kā arī aktīvo atpūtu bet šajā laikā viņu vecāki var mierīgi apmeklēt procedūras vai papeldēt baseinā.

 

SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī
SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī
SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī

 

 Vairāk spilgtu iespaidu

 

Anykščiai ir nav tik slavens starp Lietuvas viesiem, kā Viļņa vai Druskininkai - un tā ir papildu priekšrocība atpūtas SPAVILNIUS Anīkšči. Jo ir ne tikai brīnišķīgas SPA-programmas, jums ir iespēja atklāt jaunas lappuses ceļojumu grāmatā. Senās arhitektūras mīļotājiem gaida neogotisko baznīcu, svētā apustuļa Mateja, tā tiek uzskatīta par vienu no lielākajiem Lietuvā. Šaursliežu dzelzceļa muzejs un pats šaursliežu dzelzceļš, kas ved vairāk kā un gadsimtu atpakaļ. Izklaidi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Šeit jūs varat redzēt desmitiem interesantu vēsturisku eksponātu, izvizināties ar roku vadāmajā drezīnā un trīsriteņu dzelzceļa velosipēdu vai veikt īsto ceļojumu pa senas šaursliežu dzelzceļa maršrutu.Ir interesants un unikāls dabas piemineklis, milzu akmens ”Punktas” kura augstums ir 5 metri.

 

Apnicis ekskursiju programmas? Laipni lūgti aktīvās izklaides pasaulē Anykščiai! Var ienirt aizraujošā ceļojumā pa kukurūzas labirintu, pastaigāties pa taku caur koku galotnēm, ar vēju pavizināties pa vasaras ragavu trasē vai arī apmeklēt aktīvās izklaides parku ar 6 dažādas sarežģītības trasēm.

 

SPAVILNIUS - viens no labākajiem SPA-centriem valstī

 

 

Pieskarties ar dzīvo dabu var, apmeklējot vienīgao Lietuvā zirgu Muzeju, ciematā Njuronis, kā arī piedaloties safari tūrē. Šo pakalpojumu piedāvā jaunatvērtais Anīkščos Safari parks. 50 mežu un pļavu hektārus, kur brīvi pastaigājas savvaļas dzīvnieki – brieži, lamas, pūkainās skotijas buļļi, āfrikas strausi. Brauciens ar bezceļa auto pa šiem plašumiem dāvās iespēju pieskarties dzīvai dabai, veikt unikālus kadrus, kā pēc ceļojuma pa apkārtni var nopeldēties dīķī vai baseinā, spēlēt tenisu un baudīt gardu itāļu picu no krāsns un tad noguruši, bet pilni iespaidiem, atgrieztos viesmīlīgajās sienās, veselības kūrorta centra SPAVILNIUS Anykščiai, lai omulīgā gaisotnē vēlreiz piedzīvot interesantus momentus no aizvadītās dienas.

 

Lieliska programma īstai atpūtai, vai ne? Un tā var kļūt par jūsu realitāti jau rīt!

0
Autors:Grani.lv

Komentāri (0)

Citas ziņas

 

17. aprīlī, 17:58 Ar darbnīcām #DrošaLatvija viesojas reģionos, lai veicinātu noturību pret manipulācijām informatīvajā telpā
16. aprīlī, 14:24 “INŽENIERU ARSENĀLA” PIRMĀ GADADIENA - "1 GADS KĀ 1 DIENA"
3. aprīlī, 13:43 Nākamo apkures sezonu Daugavpils uzsāks ar zemāku tarifu
27. martā, 17:47 Daugavpils Inovāciju centrā aizritēja STEAM dienas
19. martā, 19:32 Stilīgas sarunas Daugavpilī
11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti