Kas ir Drive in un kāpēc to izvēlēties? 0

Otrdiena, 16 maijā 2023, 11:41 Versija drukāšanai

Kas ir Drive in un kāpēc to izvēlēties?

Vienkāršāk par vienkāršu! Pāris klikšķi Barbora.lv, saliekot grozā visu, ko kārojas un vajag, pirkums samaksāts un noformēts. Un tad – pa ceļam uz darbu, mājām vai ballīti – piestāj Daugavpils jaunajā Drive in saņemšanas punktā, lai saņemtu savu pasūtījumu.


Šādu iepirkšanās konceptu izvēlas aizvien vairāk Latvijas iedzīvotāju - kāpēc tas ir tik populārs un kā to izmantot, skaidro pārtikas un ikdienas interneta lielveikals Barbora.lv.

 

 

“Klientiem šobrīd ir pieejami Drive in izņemšanas punkti dažādos Latvijas reģionos, tostarp arī Daugavpilī, Cietokšņa ielā 60. Pasūtījuma saņemšana Drive in punktā ir ātra un vienkārša - piebraucot pie veikala, izvēlētie pārtikas un nepārtikas produkti saņēmējam tiks nodoti rokās, tādējādi izvairoties no lielveikala drūzmas un lieka laika patēriņa,” informē Barbora.lv mārketinga vadītāja Zane Lejiete. Preču izvēle, pasūtījuma noformēšana un norēķini notiek tieši tāpat, kā veicot jebkuru pasūtījumu interneta veikalā. Vienīgā atšķirība – jānorāda, ka preces vēlēsieties saņemt Drive in.

 

Kāpēc izvēlēties šādu preču saņemšanas veidu? Apkopojam klientu 5 visbiežāk minētos iemeslus!

 

Ietaupījums

 

Spontāni pirkumi ir klasika. Īpaši tad, ja lielveikalā preces tiek izvēlētas izsalkumā, pēc garas darba dienas. Maini šo ieradumu un izvairies no nevajadzīgu produktu iegādes! Darba pārtraukumā pārdomāti saliec produktus virtuālajā iepirkuma grozā, un saņemt tos, piebraucot pie lielveikala sev ērtā laikā!

 

Esi ceļā?

 

Ja esi ārpus mājām - darbā, pie friziera, treniņā - pasūti produktus e-veikalā, un izņem tos mājupceļā. Tā ir iespēja ne tikai apvienot pārtikas preču pasūtīšanu ar tā brīža nodarbi, bet arī laicīgi saplānot savas vakariņas un tuvāko dienu maltītes. Barbora.lv pakalpojumi ir pieejami katru dienu, un produktu saņemšana ir iespējama jau nākamās stundas laikā. Bet, ja tev patīk darboties pēc plāna, tad mājaslapā pārtikas saņemšanu vari ieplānot kādā no tuvākajām piecām dienām.

 

Sortiments

 

Ieradumiem ir liels spēks. Izvēloties preces lielveikalā, jau iepriekš zini, kādas firmas pienu, maizi, sviestu vai krējumu meklēsi. Taču zināmas garšas dēļ nevajag speciāli braukt uz veikalu, jo tavi iecienītie produkti ir pieejami Barbora.lv interneta lielveikala sortimentā. Kāroto atradīsi vienuviet, bez tam ar iespēju ātri salīdzināt cenas gadījumā, ja būs grūti izvēlēties starp dažādiem produktiem.

 

Recepte ar klikšķi

 

Vai vēlies pārsteigt savus mīļos ar ko gardu, bet nevēlies tērēt laiku mūžīgajos recepšu džungļos? Barbora.lv recepšu sadaļā atradīsi vienkārši pagatavojumu ēdienu receptes, kuru sastāvdaļas ar vienu klikšķi varēsi pievienot savam iepirkuma grozam.

 

Bez steigas

 

Lielveikala drūzma, garās rindas pie kases, spontāni pirkumi – tas viss var būt pagātne. Nokomplektē savu pirkumu bez steigas, baudot kafijas krūzi vai skatoties mīļāko seriālu. Pie tam, zinot savu budžetu, nebūs drudžaini jāseko līdzi ievietoto produktu summai, jo e-veikalā kopsumma būs visu laiku redzama ekrānā.

 

Uzzini savu tuvāko Drive in saņemšanas vietu un pasūti tagad!

Autors:Grani.lv

Citas ziņas

 

11. martā, 12:08 Izglītojoša izstāde “Kosmoss ikdienā”
6. martā, 10:16 Paziņojums par lokālplānojuma redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai
5. martā, 10:06 AADSO aicina uz semināru par atkritumu apsaimniekošanu
20. februārī, 12:43 Iedzīvotāji var samazināt maksu par atkritumu izvešanu
31. janvārī, 09:46 Ja savlaicīgi neapmaksā apkures rēķinu, to sedz no priekšapmaksas
26. janvārī, 12:55 Tīrot katlus šķeldas katlumājā, sekmē to darbības efektivitāti
19. janvārī, 13:14 Renovēto māju iedzīvotāji par apkuri maksā krietni mazāk
1. janvārī, 00:00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Andreja Elksniņa apsveikums Jaunajā gadā
27. novembrī, 14:18 “Daugavpils satiksme”: viena pasažiera pārvadājuma pašizmaksa pieaug līdz 1,56 eiro
10. novembrī, 12:57 Šogad oktobrī par apkuri maksāsim mazāk, pat bez valsts atbalsta
2. novembrī, 13:47 Informācija mājokļa pabalsta saņēmējiem
30. oktobrī, 09:45 Budžeta izveide: padomi un rīki
26. oktobrī, 14:51 “Lidl” akcija – viens no labākajiem veidiem, kā gudri iepirkties
25. oktobrī, 10:10 Apkures tarifs Daugavpilī saruks par vēl 5%; “apkures grozā” – šķelda un propāna butāna maisījums
18. oktobrī, 15:25 Daugavpilietei Marijai Trošinai apritēja 104 gadi!

 

-LRT+



-LRT+


-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+

-LRT+


Laibas

Projekti

Projekti

Projekti

Projekti